Tien pelgrims in een rij

Bestellen

Bestellen van de gidsjes, pelgrimspas.

De gidsjes worden in eigen beheer uitgegeven en telkens in een kleine oplage gedrukt. Hierdoor zijn de gidsjes altijd aktueel en beschikt de pelgrim over de laatste informatie. Echter alles is aan verandering onderhevig en daarbij een verzoek om evetuele omissies te melden (info@pelgrimsgidsen.nl)! Op die manier helpt U o.a. mee om de gids up-to- date te houden.

Gids "Via de la Plata ", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) op de Via de la Plata(Zilverroute) van Sevilla naar Zamora (Camino Mozarabe) via Ourense naar Santiago de Compostela(Camino Sanabres) met schematische routekaartjes, veel info over cultuur, natuur en historie, en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.       
Laatste druk: februari 2023.     € 25,=, excl verzenden(porto) €4.=

Gids "Camino Primitivo", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) op de Camino Primitivo van Oviedo naar Santiago de Compostela, met aanlooproute vanaf Bustio/Llanes(Camino del Norte), met topografische routekaarten met ingetekende route en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.                                                                                                  

  Laatste druk februari 2024     €25,=,   excl verzenden(porto)€ 4.=                                                                                                      

Gids "St Jean Pied de Port - Irun" , gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) die om de drukte op de Camino Frances(St Jean Pied de Port - Santiago de Compostela) te vermijden de doorsteek wil maken naar de Camino del Norte, met topografische routekaarten met ingetekende route en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.         
 druk 2024, €12,50    excl verzenden(porto) €4.=

Gids "Camino del Sur/Via Augusta", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar)  die  de Via de la Plata(Zilverroute) aan de zuidkust van Spanje wil beginnen, b.v. om van "kust tot kust" te gaan. De Camino de Sur begint in Huelva, de Via Augusta in Cadiz. De gids bevat eenvoudige routekaartjes en informatie over alle overnachtingsmogelijkheden.          
€8,95, excl verzenden(porto) €3, nb: niet meer leverbaar, wel info pdf via mailbericht

Gids "Camino Frances", gids voor de pelgrim(fietser en wandelaar) op de Camino Frances van St. Jean Pied-de-Port naar Santiago. Met schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Tevens de routebeschrijving met kaartjes  van de inlooproute vanuit St.Palais . Met veel info over o.a de aanreismogelijkheden naar St. Jean Pied-de- Port.   

     Laatste druk: januari 2024   €25   excl verzenden(porto) €4.=                                                                                                                                                                                                                                                                 

​Gids "Caminho Portugues central, coastal route, espiritual ", gids voor de pelgrim(fietser en wandelaar) die vanuit Porto naar Santiago de Compostella wil gaan( en vandaar eventueel door naar Finisterre en/of Muxia) .De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info over b.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz .

Laatste druk: januari 2024   €20,=   excl verzenden(porto)  €4.=                                                                                                                                                                                                                                     

       

Gids "Camino San Salvador ", gids voor de pelgrim die b.v. vanuit Leon de doorsteek wil maken naar de Camino Primitivo of naar de Camino del Norte. .De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info overb.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz . Landschappelijk zeer aantrekkelijk! 

             Laatste druk: januari 2024           €15.=   excl verzenden (porto) €4.=

 

 Gids "Camino del Norte" , De gids beschrijft de route van Irun naar Santiago de Compostela via Bilbao, Santander, Gijon, Avilés, Ribadeo en Sobrados des Monxes, alwaar men bij Arzuá aansluit op de Camino Francés. Bij Villaviciosa is de mogelijkheid om de route te vervolgen door het binnenland via de Camino Primitivo. De Primitivo gaat door een veel eenzamer landelijk en bergachtig gebied, ver weg van steden en toerisme. De Camino del Norte is glooiender, loop vaker parallel aan zee, maar u ziet hem niet altijd…In vergelijk met andere Camino’s is het traject best wel pittig te noemen, maar goed te doen in de lente of herfst. ‘s Zomers kan het aan de kust warmer zijn en bovendien drukker (en duurder…) vanwege het toerisme. Laatste druk: februari 2024    €25.=, excl verzenden(porto) €4.=             (A 5 formaat, ringbandgebonden, 100 pag.)

 

Gids "Camino Ingles ", gids voor de pelgrim die vanuit A Coruna/ Ferrol naar Santiago de Compostella wil gaan. De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info overb.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz . Laatste druk: januari 2024.    €15,= excl verzenden (porto) €4.=

Gids "Camino Invierno" (de Wintercamino).  gids voor de pelgrim die vanuit Ponferada de doorsteek wil maken naar Santiago de Compostella .De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info overb.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz . Laatste druk: januari 2024    €15,00  excl verzenden (porto) €4.=

Gids Camino Finsterre, het vervolg op de Routes naar Santiago. Dee loopt van Santiago naar finisterre en eventueel door naar Muxia. De  route naar het "einde van de wereld"....... Routekaartjes en alle overnachtingsadressen up to date!    Druk 2024, ringbandgebonden, €15.=, excl. verzenden €4.=

                                                                                             

Officiële Pelgrimspas(Credential), wordt geleverd in een waterdicht plastic beschermhoesje. €5,= per stuk, excl verzenden(porto) €3,=, 2 stuks €4                                                                       

U kunt de gidsjes/passen bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@pelgrimsgidsen.nl, met een duidelijke vermelding van hetgeen U wilt ontvangen. 

De gids(en) en /of pelgrimspas(sen) wordt U dan toegestuurd met een notitie hoe U, na ontvangst van het bestelde, kunt betalen. Het bedrag wordt wel vermeerderd met het dan geldende posttarief.

                                                                                                          U mag dus na ontvangst betalen!

 

 

Bestelformulier

Gidsen en passen