Bestellen

Bestellen van de gidsjes, pelgrimspas.

De gidsjes worden in eigen beheer uitgegeven en telkens in een kleine oplage gedrukt. Hierdoor zijn de gidsjes altijd aktueel en beschikt de pelgrim over de laatste informatie. Echter alles is aan verandering onderhevig en daarbij een verzoek om evetuele omissies te melden (info@pelgrimsgidsen.nl)! Op die manier helpt U o.a. mee om de gids up-to- date te houden.

"Blik op oneindig", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) op de Via de la Plata(Zilverroute) van Sevilla naar Zamora (Camino Mozarabe) via Ourense naar Santiago de Compostela(Camino Sanabres) met schematische routekaartjes, veel info over cultuur, natuur en historie, en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.       
€ 25,--, excl verzenden(porto) €3,32

"Camino Primitivo", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) op de Camino Primitivo van Oviedo naar Santiago de Compostela, met aanlooproute vanaf Bustio/Llanes(Camino del Norte), met topografische routekaarten met ingetekende route en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.         
€22,50, excl verzenden(porto) €3,32 

Gids "St Jean Pied de Port - Irun" , gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar) die om de drukte op de Camino Frances(St Jean Pied de Port - Santiago de Compostela) te vermijden de doorsteek wil maken naar de Camino del Norte, met topografische routekaarten met ingetekende route en een gedetailleerd  overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden.         
€8,95, excl verzenden(porto) €2,49

Gids "Camino del Sur/Via Augusta", gids voor de pelgrim (fietser en wandelaar)  die  de Via de la Plata(Zilverroute) aan de zuidkust van Spanje wil beginnen, b.v. om van "kust tot kust" te gaan. De Camino de Sur begint in Huelva, de Via Augusta in Cadiz. De gids bevat eenvoudige routekaartjes en informatie over alle overnachtingsmogelijkheden.          
€8,95, excl verzenden(porto) €2,49

Gids "Camino Frances", gids voor de pelgrim(fietser en wandelaar) op de Camino Frances van St. Jean Pied-de-Port naar Santiag/Finistere-Muxia. Met schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Tevens de routebeschrijving met kaartjes  van de inlooproute vanuit St.Palais en de aanlooproute vanuit Lourdes. Met veel info over o.a de aanreismogelijkheden naar St. Jean Pied-de-Port.                                                                                                                                                                                                        €20,=, excl verzenden(porto) voor Nederland €3,32

​Gids "Caminho Portugues central ", gids voor de pelgrim(fietser en wandelaar) die vanuit Porto naar Santiago de Compostella wil gaan( en vandaar eventueel door naar Finisterre en/of Muxia) .De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info overb.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz .                

€15,=, excl verzenden(porto) voor Nederland  €3,32                   

Gids " Camino del Salvador", gids voor de pelgrim die b.v. vanuit Leon de doorsteek wil maken naar de Camino Primitivo of naar de Camino del Norte. .De gids bevat schematische routekaartjes en hoogteprofielen, en alle overnachtingsadressen langs de route. Daarnaast veel info overb.v.  aanreizen, herbergen, bagagetransport enz . Landschappelijk zeer aantrekkelijk!  

   €9,95, excl verzenden (porto)voor Nederland  €2,49

Pelgrimspas(Credential), wordt geleverd in een waterdicht plastic beschermhoesje, €5,-- excl verzenden(porto) €1,66, 2 stuks €2,49

U kunt de gidsjes/passen bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@pelgrimsgidsen.nl, met een duidelijke vermelding van hetgeen U wilt ontvangen

De gids(en) en /of pelgrimspas(sen) wordt U dan toegestuurd met een notitie hoe U, na ontvangst van het bestelde, kunt betalen. Het bedrag wordt wel vermeerderd met het dan geldende posttarief.

De eerstgenoemde 2 gidsjes zijn ook te bestellen via de website van Het Vlaams Genootschap van Santiago de Compostela,(www.compostelagenootschap.be) (minder porto voor Belgen!)
 

uw naam
straatnaam, huisnummer, postcode en plaats
welke gidsen wilt u bestellen